Project Description

This design for an office block in Ngong encompasses of a provision of 30,000 square feet of commercial and office space in this handsome 5 level block. The design of the office blends in with the scenic country urban feel of the rolling Ngong hills landscape, juxtaposed within the Ngong Towns’s peri-urban atmosphere.

The design seeks a blend of contemporary style design with modern elements and finishes, to give this office block its unique expression.Large windows ensure plenty of daylight penetrates deep into the working areas, with the courtyard style planning allowing for good ventilation and air flow within and around the building. Good internal air quality shall be maintained for those who will work here. Photovoltaic cells located at the roof will further enhance the building’s adherence to the green agenda.

 

General